Fepp.info

Autoverkoper verrast vrouw met gratis Chevrolet voor de feestdagen

Suzanne Giloy gebruikt haar auto om boodschappen te doen voor vrienden en buren die hulp nodig hebben in haar appartementencomplex voor ouderen met een laag inkomen.

Dus toen haar 1980 Chevrolet Malibu werd total loss in een verkeersongeval, het was een probleem voor een heleboel mensen die niet konden bereiken hun doktersafspraken of de supermarkt.

Toen gebeurde er iets onverwachts.

Giloy ‘ s naam werd genoemd in een wedstrijd georganiseerd door een verkoper die wilde iemands vakantie seizoen extra speciaal te maken bij de Lynch GM Superstore autodealer in Burlington.

De prijs? Auto.

Verkoper Dan Dace loste Giloy ’s problemen op en maakte haar het leven makkelijker door haar een gerestaureerde Chevrolet Impala uit 2009 te geven, recht van de showroomvloer bij Lynch’ s.

Dace, die al vijf jaar auto ‘ s verkoopt, zei dat hij weet hoe belangrijk het is voor mensen om betrouwbaar vervoer te hebben. En hij wilde de feestdagen markeren door iemand in nood te helpen.

Hij ontving ongeveer 125 inzendingen in een wedstrijd uitgevoerd via Facebook. Maar toen hij las over Giloy en haar doordachte praktijk om vrienden en buren te helpen, had hij zijn winnaar gevonden.

“Ik wist dat ze de juiste was,” zei hij. “Ze is zo’ n verdienstelijke vrouw.”

Voor Giloy is de gratis auto een antwoord op een gebed dat ze in staat zou zijn om mobiel te blijven zonder dat ze haar bescheiden spaargeld zou moeten gebruiken om een nieuw voertuig te kopen.

De 76-jarige Milwaukee vrouw was niet eens op de hoogte van de wedstrijd totdat vrienden lokte haar naar de Lynch dealer in Burlington en vertelde haar dat ze had gewonnen.

“Ik was gewoon verbijsterd,” zei ze. “Ik knijp mezelf nog steeds om er zeker van te zijn dat het echt is.”

Het levensveranderende moment werd mogelijk gemaakt door een toevallige ontmoeting die Giloy maanden eerder had toen hij met de bus naar de kerk Reed.

Kort na het verlies van haar oude auto in een verkeersongeval in September, Giloy besprak haar dilemma met Amador Navarrete, de bestuurder van een bus voor Victory Outreach Kerk in Racine. Navarrete shuttles kerkleden van Giloy ‘ s appartementencomplex.

De vrijwilliger van de kerk werkt ook als automonteur en hij weet tweedehands auto ‘ s te vinden. Hij vertelde Giloy dat hij zijn ogen open zou houden voor haar.

Giloy, een gepensioneerde kantoormedewerker en gescheiden moeder van drie kinderen, had slechts ongeveer $ 2.500 te besteden. Dus haar opties waren beperkt.

Op zijn bank thuis in Racine niet lang daarna, Navarrete zag een posting op Facebook over een gratis auto giveaway. Hij nam namens Giloy deel aan de wedstrijd en gaf een oprechte getuigenis over haar humanitaire aard.

“Ze heeft niet veel, maar helpt altijd anderen,” schreef hij.

Het verhaal raakte Dace ‘ s hart als de autoverkoper beoordeeld tientallen inzendingen in zijn auto giveaway.

Dace, timmerman van beroep, had jaren eerder zijn eigen slechte pauzes toen hij artritis kreeg waardoor hij tijdelijk zonder werk kwam te zitten. Financiële problemen volgden totdat hij landde bij Lynch GM Superstore en leerde hoe om auto ‘ s te verkopen.

Nu verkopen maar liefst 25 Auto ‘ s per maand, hij besloot om een deel van zijn geluk te delen met een publiek-bezielde gebaar tijdens de feestdagen. Toen een Chevrolet Impala uit 2009 door de deur kwam als een inruil, kocht Dace hem zelf en liet hem schoonmaken en opknappen voor zijn wedstrijd.

“Ik ben alles over het helpen van andere mensen,” zei hij. “Ik weet hoe het is om moeilijke tijden te hebben.”

De zwarte vierdeurs sedan zag eruit als nieuwe Dec. 2 toen vrienden van Victory Outreach Kerk Giloy naar de Burlington Autodealer lokten. Een menigte juichte haar komst toe en Dace stelde zich voor.

Hij gaf Giloy de sleutels van haar nieuwe auto.

Navarrete was aanwezig om het moment te zien. Onzeker wat voor soort auto zijn vriend zou krijgen, was hij onder de indruk om te zien de glanzende zwarte Chevrolet zitten in de showroom van Lynch.

“Het voelt goed om deel uit te kunnen maken van zoiets,” zei hij.

Door donaties van anderen, Giloy kreeg ook een $ 200 gift card voor benzine, evenals gratis olie verversen. Voor zijn deelname ontving Navarrete een cadeaubon voor een restaurant.

Terug in haar appartementencomplex deelde Giloy met haar vrienden en buren het goede nieuws dat ze weer beschikbaar was als dat nodig was om ze naar dokterafspraken, winkeltochten en elders te brengen.

Met de $ 2.500 die ze had gespaard om een auto te kopen, betaalde ze een paar medische rekeningen en andere schulden die haar dwars zaten. Ze trakteerde haar kerkvrienden ook op lunch.

Ze gluurt af en toe uit het raam van haar appartement om naar de Chevrolet Impala te kijken die buiten geparkeerd staat. Ze vindt het nog steeds moeilijk te geloven dat het voertuig van haar is.

“Het is gewoon geweldig,” zei ze. “Het is als een geschenk van God.”

Geef een antwoord