Fepp.info

Burgemeester lanceert activiteiten voor de dag van het toerisme

Bevordering van lokale gerechten, zichtbaarheid van het toeristische aanbod en opleiding voor gespecialiseerd personeel zijn de activiteiten die gisteren door het burgemeesterskantoor, via het Directoraat toerisme, zijn gelanceerd. De evenementen worden gehouden van zondag 26 tot dinsdag 5 oktober.

Claudia Martínez, directeur van het toerisme en het hoofd van het Toerisme Management, Paola Pérez aangegeven dat het schema begint op zondag 26 in het Parque de la Familia, vanaf 09:00 uur, waar de aanwezigen zullen genieten van de aanwezigheid van 10 exposanten van toeristische agentschappen die 25 lokale gerechten zal aanbieden. De volgende dag, op maandag 27 een groene toeristische circuit zal worden begeleid waarin verschillende toeristische agenten zullen deelnemen aan de tuinen van de stad te verbeteren, vanaf 09:00 uur. Ondertussen, van 27 September tot 1 oktober, Het directoraat van toerisme zal ondersteuning bieden in de opleiding over onderwerpen met betrekking tot het gebied van het toerisme, van 09: 00 in het auditorium van de Ucatec universiteit.

Tot slot wordt op dinsdag 5 oktober in de Evenementenhal Cadexco een ruimte geopend waarin verschillende actoren in de toeristische sector, zoals gidsen, reisbureaus en hoteliers, allianties kunnen sluiten en bedrijven kunnen maken, om het toeristische aanbod van de stad te versterken.

Geef een antwoord