Fepp.info

Taco Bell voegt een verrassend nieuw menu-item toe

Taco Bell voegt een nieuw menu-item toe dat fans mogelijk niet associëren met de taco — keten-en het is maar voor een week beschikbaar.

Het fastfoodrestaurant voegt vanaf 6 januari voor een beperkte tijd krokante kippenvleugels toe op zijn locaties in de VS. Taco Bell zei dat elke bestelling bevat vijf, Bot-in vleugels die zijn gecoat in een queso kruiden en geserveerd met een pittige ranch dipping saus. Ze worden pas na 14: 00 verkocht en kosten $ 5,99.

“Taco Bell is geen onbekende voor het nemen van een bekende favoriet en het zetten van een unieke draai aan (Nacho frietjes, iemand?!) en vleugels zijn de nieuwste creatie van de testkeuken masterminds, ” de keten zei over de ongebruikelijke menu toevoeging.

Kippenvleugels staan al jaren op fastfoodmenu ’s (herinner je je McDonald’ s Mighty Wings?), maar ze zijn de laatste tijd nog populairder geworden omdat mensen hunkeren naar comfort food tijdens de pandemie. Chili ’s moederbedrijf Brinker International, Applebee’ s en zelfs DJ Khaled hebben hun chicken wing aanbod uitgebreid.

Peter Saleh, restaurant analist bij BTIG, eerder vertelde CNN Business dat kippenvleugels zijn geweldig voor de levering en het voeden van groepen mensen. “Het behoudt zijn warmte. Je kunt kopen om een gezin of meerdere mensen te voeden, dus het is meer gemeenschappelijk, ” zei hij.

De toevoeging kan Taco Bell fans’ geesten een boost geven. Ze zijn niet blij dat de keten zijn menu verkleint. Vorig jaar liet het een aantal items vallen, waaronder de Mexicaanse Pizza, pico De gallo en geraspte kip.

Geef een antwoord