Fepp.info

Ze bevestigen dat acteur Michael K Williams van “The Wire” stierf aan een overdosis

Williams ‘ lichaam werd vorig jaar 6 September gevonden in zijn appartement in Brooklyn (New York), en toen al wezen de autoriteiten op een mogelijke overdosis als doodsoorzaak, omdat sporen van mogelijke stoffen en gebruiksvoorwerpen voor zijn consumptie werden gevonden. New York autoriteiten bevestigd vrijdag dat acteur Michael K. Williams, bekend voor het spelen van het karakter van Omar Little in de tv-serie “The Wire”, stierf aan een overdosis.

Williams ‘ lichaam werd vorig jaar 6 September gevonden in zijn appartement in Brooklyn (New York), en toen al wezen de autoriteiten op een mogelijke overdosis als doodsoorzaak, omdat sporen van mogelijke stoffen en gebruiksvoorwerpen voor zijn consumptie werden gevonden.

Volgens de New Yorkse lijkschouwer leed Williams aan een accidentele ernstige vergiftiging door een mengsel van fentanyl, p-fluorofentanyl, heroïne en cocaïne.

“Nadat we de resultaten hebben gepubliceerd, zullen we verder geen commentaar geven op het onderzoek,” zei woordvoerster van het New York Office of Forensic Medicine, Julie Bolcer.

In de loop der jaren, de performer had in het openbaar gesproken bij verschillende gelegenheden over zijn drugsproblemen, met inbegrip van de periode toen hij schoot “The Wire”.

In 2016, bijvoorbeeld, vertelde hij publieke radio NPR hoe hij hulp had gevonden in een kerk in New Jersey in een bijzonder ingewikkelde tijd toen verslaving dreigde om zijn carrière te vernietigen.

Williams, 54, steeg naar roem als de charismatische dief en drugshandelaar Omar Little van “The Wire” (2002-2008), een van de meest prestigieuze serie in de geschiedenis van de televisie in de Verenigde Staten.

Met een aangeboren vermogen om ermee weg te komen en een ongewone vindingrijkheid, Omar Little werd een van de meest prominente (en gevreesde) personages in dit monumentale tv-drama gemaakt door David Simon en die grondig onderzocht elke hoek van Baltimore City (USA).

Afgezien van” The Wire”, de performer had een opmerkelijke carrière op het kleine scherm met rollen in zeer gewaardeerde series zoals “Boardwalk Empire” (2010-2014), “The Night Of” (2016) of “When They See Us” (2019).

Hij werd ook vertoond in films zoals “12 Years a Slave” (2013) of in de tv-film “Bessie” (2015).

Geef een antwoord